Ultimul Drive test

Drive test cu Suzuki SX4

Am luat la drive-test micul SUV citadin SX4. O masina de nisa a producatorului nipon, construita in Ungaria, alaturi de fratele italian Sedici.

citeste mai mult
 

Ultima stire

S-a deschis Salonul Auto Bucuresti

​Dupa patru ani de absenta a unui salon auto in Romania, miercuri, 5 octombrie, isi deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar vizitatorii vor putea sa vada masini abia lansate in Romania, sa faca teste si sa participe la tombole si concursuri, au anuntat organizatorii.

citeste mai mult
 

Parteneri

Adauga anunt predare leasing - predau-leasing.ro

Anunturi Predau-leasing

  Publicitate

  Asa va arata primul automobil compact premium japonez

                
  01/09/2009 Ceana Razvan Comentarii: 0 Vizualizari: 3312
  Lexux

  Lexus a publicat astăzi prima imagine oficială reprezentând viitorul său model de segment C.

  Aceasta este întâia apariţie oficială a viitorului compact premium Lexus, care va fi lansat în 2010, vesteşte "Autocar".

  O versiune-concept a automobilului va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, care îşi va deschide porţile peste puţine zile.

  Maşina, care, cel mai probabil, va purta indicativul LF, urmează a concura clasicele germane Audi A3 şi BMW Seria 1, devenind primul compact nipon care duce acest război în Europa.

  Mai multe surse au confirmat publicaţiei britanice că viitorul autoturism - cu tracţiune faţă, o excepţie la Lexus - va dispune de propulsie clasică, dar şi hibridă, aceasta din urmă oferind şi posibilitatea deplasării în modul exclusiv electric, nepoluant.  Anuntul tau aici

  0 Comentarii

  Nume:
  Url:
  Email
  Comentariu:
  Cod validare: