Ultimul Drive test

Drive test cu Suzuki SX4

Am luat la drive-test micul SUV citadin SX4. O masina de nisa a producatorului nipon, construita in Ungaria, alaturi de fratele italian Sedici.

citeste mai mult
 

Ultima stire

S-a deschis Salonul Auto Bucuresti

​Dupa patru ani de absenta a unui salon auto in Romania, miercuri, 5 octombrie, isi deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar vizitatorii vor putea sa vada masini abia lansate in Romania, sa faca teste si sa participe la tombole si concursuri, au anuntat organizatorii.

citeste mai mult
 

Parteneri

Adauga anunt predare leasing - predau-leasing.ro

Anunturi Predau-leasing

  Publicitate

  Brabus a introdus exclusivul program ECO Power Extra pentru e Class Cabriolet

                
  02/04/2010 Ceana Razvan Comentarii: 0 Vizualizari: 17455

  Brabus a prezentat în exclusivitate ECO programul ca fiind un plus de putere pentru Cabriolet E-Class Acesta este în exclusivitate cel mai bun model sport cu multe caracteristici individuale: Aceste trei atribute descrie programul personalizat BRABUS pentru noul E-Class Cabrio, care va fi disponibil la timp pentru lansarea mașinii pe piață.

  Ca pentru toate celelalte modele Mercedes Brabus ofera o gamă extinsă de produse pentru Cabriolet E-Class, care nu lasă nimic de dorit. Linia de caracteristici de tuning motor, inclusiv motorul BRABUS capacitate de 6.1 cu 462 CP (456 CP) / 340 kW descriind un program dinamic stil aerodinamic-accesoriu, roți personalizate adaptate cu diametre cuprinse între 17 - 20 inci, suspensii sport şi o gamă largă de opţiuni.

  Specialiștii de la BRABUS dezlănţuie adevărata putere inerentă a motorului în motoarele turbo-diesel common-rail şi CGI BlueEFFICIENCY motoare cu injecție directă pe benzină cu truse de performanţă ECO PowerXtra. BRABUS ECO oferă un plus de putere D4 față de puterea nominală de ieşire a motorului turbodiesel cu patru cilindri a modelului E 250 CDI BlueEFFICIENCY de la standard de 204 CP (201 CP) / 150 kW la 235 CP (232 CP) / 173 kW.

  În acelaşi timp cuplul maxim creste la 560 Nm. BRABUS ECO PowerXtra D6 (III) modulul pentru motorul turbo-diesel cu șase cilindri al modelului E 350 CDI BlueEFFICIENCY oferă un plus de putere având 272 CP (268 CP) / 200 kW şi un cuplu maxim de 590 Nm. BRABUS ECO PowerXtra CGI tuning creşte puterea motorului E 250 CGI BlueEFFICIENCY benzina de la 204 CP (201 CP) / 150 kW standard la 230 CP (227 CP) / 169 kW la un nivel scăzut 5500 rpm.

  Cuplul maxim ajunge de 310 Nm la 350 Nm. Pentru E 350 CGI BlueEFFICIENCY modelul de tuning cu motor pe benzină cu injecție directă BRABUS oferă o suplimentare de 18 CP (18 CP) / 13.2 kW. Opţiunea cea mai puternică oferită de Brabus pentru Mercedes E-Class Cabriolet este motorul Brabus cu o capacitate de 6.1.

  Motorul V8 E 500 este modificat extensiv. Un arbore cotit cu piese din oţel,cu o capacitate cilindrică mare actionează pistoanele corespunzător, oferind o creștere a capacității cilindrice de la 5.5 la 6.1 litri (336 - 372 cm cubi). Motorul de conversie include încă patru capete de cilindru fiind optimizat pentru fluxul de amestec, acest amestec fiind favorizat de instalarea de arbori cu came speciale şi sport BRABUS din otel inoxidabil cu sistem de evacuare a catalizatorilor metalici de înaltă performanţă.Capacitatea electronică a motorului asigură interacţiunea precisă a tuturor componentelor noi. Ca toate motoarele BRABUS, motorul BRABUS 6.1 este lubrifiat cu ARAL în exclusivitate, acesta fiind ulei de motor sintetic. Acesta produce o putere nominală de 462 CP (456 CP) / 340 kW şi un cuplu maxim de 615 Nm (453 lb-ft), la un nivel scăzut al turațiilor, 3100 rpm.Acest motor, sprinteaza de E-Class Cabrio de la 0 la 100 km / h (62 mph) în doar 4.7 secunde si atinge o viteză maximă de 300 km / h (186 mph). Acest nivel de performanţă face E-Class să fie una dintre cele mai rapide mașini din lume dotată cu patru locuri. BRABUS oferă garanție de trei ani tuturor componentelor sale, până la 100.000 kilometri. Concepute din oţel inoxidabil sistemele de eşapament sport Brabus sunt disponibile pentru toate modelele E-Class și oferă randament optimizat, o evacuare sport şi un aspect izbitor cu patru straturi de evacuare. Pentru a da un aspect nou chiar mai uluitor designerii BRABUS au dezvoltat un automobil sport dotat în același timp cu un elegant pachet aerodynamic.

  Accesoriile sunt fabricate din material plastic de înaltă calitate Pur-R-Rim de calitate OEM. Spoilerul frontal BRABUS are drept caracteristică integrată un LED care împrumută Mercedes un aspect şi mai succinct în partea frontală. Dar asta nu e tot: Această componentă aerodinamică, de asemenea, ridica probleme nedorite pe axa din faţă la viteze mari. Partea laterală primeşte unele elemente sport adăugate la Brabus cu deschideri de aer integrat. BRABUS are pe partea din spate un reflector montat central şi decupaje personalizate la stânga şi la dreapta ceea ce oferă fundalul perfect pentru evacuarea sport Brabus. Spoilerul de pe spate este esenţial pentru mașină oferind un excelent echilibru aerodinamic la viteze mari. O bucată sau mai multe piese Brabus Monoblock din aliaj cu un diametru de 17, 18 sau 19 inch rotund afară oferă BRABUS un aspect unic.

  Cea mai mare combinaţie pneu /jantă roţi pentru Cabriolet E-Class sunt caracteristici ale Brabus Monoblock VI, E, Q sau S roţi în 8.5Jx19 având ca dimensiune pe puntea faţă 9.5Jx19,aceeași dimensiune fiind și pe spate. Anvelopele de înaltă performanţă optimă provin de la Pirelli şi Yokohama în dimensiunea 235/35 ZR 19 pe faţă şi până la dimensiunea 275/30 ZR 19 pentru axa spate. Jantele de 20 inch Brabus vor fi disponibile pentru noul Mercedes E-Class Cabrio în viitorul apropiat.

  BRABUS oferă soluţii de suspendare care sunt calibrate special pentru utilizarea cu aceste pneuri sport low-profile. Opţiunile disponibile variază de la arcuri sport, care oferă o gardă la sol mai mică dintre cele două uşi de aproximativ 30 de milimetri (1,2 inch), la înălţime reglabilă.

  Condițiile de siguranţă maximă sunt, de asemenea, o prioritate de vârf atunci când vine vorba de frâne: Brabus dispune de sisteme de frânare de înaltă performanţă disponibile, inclusiv versiunea de top-of-the-line, cu sase pistoane din aluminiu etriere de 360 mm (14,2 inch) şi aerisite, discuri perforate pe puntea față și cu patru pistoane din aluminiu fixate pe spate. BRABUS oferă,de asemenea experienţa perfectă de personalizare interior pentru Mercedes soft-top.

  Programul include interior din oţel inoxidabil cu plăci care au logo BRABUS iluminat, o formă ergonomică,volan sport Brabus şi elemente autentice din fibra de carbon într-un număr de diferite culori pentru tabloul de bord , consola centrală şi panourile de uşi. Inserțiile de lemn BRABUS adăugă o atmosferă specială de exclusivitate.

  Tehnicile speciale de producţie permit aceste inserţii să fie fabricate în orice culoare imaginabile, cu finisaje lustruite, suprafața mata sau cu pori deschişi. Din punctual de vedere al tapiţeriei Brabus dispune de piele moale, însă Brabus Mastik şi Alcantara conferă interiorului un aspect superb în funcţie de culoarea aleasă de client şi de preferinţele de design.

  Anuntul tau aici

  0 Comentarii

  Nume:
  Url:
  Email
  Comentariu:
  Cod validare: