Ultimul Drive test

Drive test cu Suzuki SX4

Am luat la drive-test micul SUV citadin SX4. O masina de nisa a producatorului nipon, construita in Ungaria, alaturi de fratele italian Sedici.

citeste mai mult
 

Ultima stire

S-a deschis Salonul Auto Bucuresti

​Dupa patru ani de absenta a unui salon auto in Romania, miercuri, 5 octombrie, isi deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar vizitatorii vor putea sa vada masini abia lansate in Romania, sa faca teste si sa participe la tombole si concursuri, au anuntat organizatorii.

citeste mai mult
 

Parteneri

Adauga anunt predare leasing - predau-leasing.ro

Anunturi Predau-leasing

  Publicitate

  Geely este de acord sa cumpere Volvo de la Ford pentru 1.8 miliarde dolari

                
  31/03/2010 Ceana Razvan Comentarii: 0 Vizualizari: 3512

  DEARBORN, 28 Martie 2010 – Compania Ford Motor a anunțat că a ajuns la un acord definitv pentru a vinde Corporația Auto Volvo, transmițând evaluări către Zhejiang Geely Holding Group Company Limited.

  Vânzarea este preconizată să se finalizeze în al treilea trimestru al anului 2010, fiind supusă unor anumite condiții, inclusiv condițiile care vor fi aprobate de către ambele companii.

  Preţul de achiziţie pentru Volvo Cars si activele conexe (în primul rând de proprietate intelectuală) este 1.8 miliarde dolari (SUA), care va fi plătită sub forma unei note în valoare de 200 milioane dolari (SUA), iar restul in numerar. Partea de numerar din preţul de achiziţie va fi ajustată la un nivel apropiat de ajustări uzuale preţul de achiziţie referitoare la deficitele de pensii, datorii, în numerar şi a capitalului de lucru, efectul net al care ar putea fi o scădere semnificativă în încasările în numerar pentru Ford.

  "Volvo este un brand mare, cu o gamă de produse excelente. Acest acord prevede un fundament solid pentru Volvo pentru a continua în vederea construirii afacerii în temeiul proprietății Geely ", a declarat Alan Mulally, presedintele Ford si CEO. "În acelaşi timp, vânzarea Volvo ne va permite să ne concentrăm în continuare pe construirea unui brand Ford în întreaga lume şi continuă să livreze un plan pentru Ford, plan care deservește clienţii noştri cu cele mai bune masini şi camioane din lume."

  Ford va continua să coopereze cu Volvo Cars în mai multe domenii, după realizarea vânzării în scopul asigurării unei tranziţii line, dar nu va reţine nici o proprietate în afacerile Volvo Cars.

  După încheierea vânzării, Ford va continua să colaboreze cu Volvo Cars, pentru diferite perioade, trenuri de rulare, ştanţate şi alte componente de vehicule.

  Ca parte a vânzării, de asemenea, Ford s-a angajat să ofere sprijin pentru inginerie, tehnologia informaţiei, accesul la unelte pentru componente comune, precum şi alte servicii selectate pentru perioada de tranziţie pentru asigurarea unui process bun de separare.

  Ford si Geely au stabilit acorduri care să reglementeze utilizarea dreptului de proprietate intelectuală. Aceste acorduri le va permite ambelor părți, Volvo şi Ford oferirea unor planuri de afaceri şi garanţii necesare împotriva abuzului. Aceste acorduri vor permite, de asemenea, Volvo Cars acordarea sublicenţelor la anumite porţiuni de proprietate intelectuală Ford folosite de Volvo Cars la terţe părţi, inclusiv Geely.

  "Echipa Volvo a făcut o muncă excepţională de restructurare a activităţii sale care rămâne concentrată pe livrarea planului său în timpul procesului de vânzare", a declarat Lewis Booth, directorul financiar Ford. "Cu continuarea investiţiilor Ford în Volvo, s-a lansat gama de produse cea mai bună şi a rămas fidelă valorilor sale de bază care pun baza pe siguranţă, calitate, responsabilitatea faţă de mediu şi un design modern tipic stilului scandinav. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să colaborăm cu Volvo Cars, şi dorim echipei de management, angajaților și noilor proprietari succes în viitor."

  "Zhejiang Geely ar dori să mai plătească tribut Stewardship Ford pentru brandul Volvo, şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm cooperarea și cooptarea Volvo cu privire la următoarea etapă a evoluţiei sale cu Geely", a declarat Li Shufu, presedintele Zhejiang Geely Holding Group Company Limited. Stephen Odell, CEO al Volvo Cars, a adăugat: "Echipa de management Volvo susţine pe deplin vânzarea Volvo Cars de către Ford la Geely. Credem că acesta este rezultatul potrivit pentru afaceri, şi va oferi Volvo Cars cu resursele necesare, inclusiv investiţii de capital, consolidarea afacerii şi continuarea avansării sale în viitor.

  "Geely a fost de acord cu susţinerea planurilor de afaceri Volvo Cars"și a echipei de management. Aşteptăm cu nerăbdare construirea unei relaţii puternice între Volvo Cars şi Geely, şi menţinerea unei relaţii strânse cu Ford, în acele domenii în care vom continua să lucrăm împreună pentru a asigura o tranziţie lină. "

  Anuntul tau aici

  0 Comentarii

  Nume:
  Url:
  Email
  Comentariu:
  Cod validare: