Ultimul Drive test

Drive test cu Suzuki SX4

Am luat la drive-test micul SUV citadin SX4. O masina de nisa a producatorului nipon, construita in Ungaria, alaturi de fratele italian Sedici.

citeste mai mult
 

Ultima stire

S-a deschis Salonul Auto Bucuresti

​Dupa patru ani de absenta a unui salon auto in Romania, miercuri, 5 octombrie, isi deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar vizitatorii vor putea sa vada masini abia lansate in Romania, sa faca teste si sa participe la tombole si concursuri, au anuntat organizatorii.

citeste mai mult
 

Parteneri

Adauga anunt predare leasing - predau-leasing.ro

Anunturi Predau-leasing

  Publicitate

  Noul Mazda5, primele fotografii si informatii

                
  24/01/2010 Ceana Razvan Comentarii: 0 Vizualizari: 2809
  Noul Mazda 5

  Mazda a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale legate de noua generaţie a monovolumului Mazda5, unul dintre pretendenţii la poziţia de top a segmentului monovolumelor de segment superior, informează automarket.ro

  Deşi japonezii sunt zgârciti în ceea ce priveşte informaţiile oficiale legate de noul lor model, primul comunicat de presă ne dezvaluie câteva dintre detalii interesante. Astfel, aflăm că scopul principal al designului exterior al noului Mazda5 a fost acela de a lansa o nouă linie estetică care se bazează mai ales pe emoţie. Pe lângă "faţa" împrumutată aproape în totalitate de la noua generaţie a lui Mazda3, noul "5" vine cu linii laterale fluide care se termină în şina de deschidere a uşilor şi care transformă un design semiutilitar într-unul plin de încărcaturi estetice care face parte din modelul fluid dezvoltat odată cu lansarea conceptului Nagare.

  "Principalul scop urmărit atunci când am creat noul Mazda5 a fost să dezvoltam un monovolum care combina performanţele ecologice superioare pe care le cer vremurile actuale cu o noua expresie a designului", susţine Hideki Matsuoka, managerul de dezvoltare al proiectului.

  Interiorul lui Mazda 5 poate găzdui şapte persoane, scaunele şi locurile beneficiind de o abordare practică de top. Japonezii nu au dezvăluit întreaga gamă de motorizari disponibile pentru noul lor model, mărginindu-se să afirme că variantele pe benzină înseamnă o unitate de 1.8 litri si una de 2.0 litri dezvoltată special pentru Mazda5. Noul motor DISI de 2.0 litri este dublat de sistemul i-stop (Start&Stop în versiune Mazda) şi de o cutie manuală cu şase rapoarte.

  Noul Mazda5 va fi lansat în premieră mondiala în 2 martie la Salonul Auto de la Geneva, urmând ca monovolumul nipon să intre pe pieţele europene în toamna acestui an.

  Anuntul tau aici

  0 Comentarii

  Nume:
  Url:
  Email
  Comentariu:
  Cod validare: