Ultimul Drive test

Drive test cu Suzuki SX4

Am luat la drive-test micul SUV citadin SX4. O masina de nisa a producatorului nipon, construita in Ungaria, alaturi de fratele italian Sedici.

citeste mai mult
 

Ultima stire

S-a deschis Salonul Auto Bucuresti

​Dupa patru ani de absenta a unui salon auto in Romania, miercuri, 5 octombrie, isi deschide portile Salonul Auto Bucuresti & Accesorii (SAB&A), la Romaero Baneasa. Pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, iar vizitatorii vor putea sa vada masini abia lansate in Romania, sa faca teste si sa participe la tombole si concursuri, au anuntat organizatorii.

citeste mai mult
 

Parteneri

Adauga anunt predare leasing - predau-leasing.ro

Anunturi Predau-leasing

  Publicitate

  Procesoarele NVIDIA vor fi folosite in sistemele de navigatie si divertisment pe automobilele Audi

                
  24/01/2010 Ceana Razvan Comentarii: 0 Vizualizari: 3471
  Navigatie NVIDIA

  NVIDIA şi Audi au anunţat că, începând cu 2010, unităţile de procesare vizuală NVIDIA accelerează sistemele de navigaţie şi divertisment din dotarea automobilelor Audi.

  Mariajul tehnologiei din Silicon Valley cu ingineria germană a determinat introducerea unităţilor de procesare vizuală de ultimă generaţie în industria de automobile. Astfel, se vor implementa în premieră capacităţi vizuale şi de procesare avansate – un sistem de navigaţie 3D completă cu ghidare rutieră avansată, un sistem de siguranţă şi, nu în ultimul rând , un sistem “dual zone” de divertisment, care permite rularea simultană a două materiale video pe mai multe ecrane.

  Sistemul de navigaţie şi divertisment din noua gamă Audi 2010 se numeşte 3G MMI şi foloseşte procesoarele NVIDIA. Sistemul de navigaţie încorporat furnizează topografie 3D pentru clădiri şi oraşe, rapoarte despre trafic în timp real şi ghidare rutieră. Deasemenea, sistemul poate recunoaşte scenarii complexe, anticipând acţiunile şoferului pentru pentru a securiza deplasarea.

  De asemenea, NVIDIA a colaborat cu Audi pentru a dezvolta un engine multimedia numit Vibrante, componenta de bază a sistemului 3G MMI. Nucleul Vibrante permite pasagerilor autovehiculelor Audi să urmărească filme pe DVD, să asculte muzică de pe iPod, CD, card SD card sau stick USB şi să ruleze conţinut audio-video online.

  O altă premieră în industia auto constă în aceea că, prin intermediul engine-ului Vibrante – compatibil cu sistemul de divertisment “dual zone” pe o singură singură unitate de procesare vizuală (GPU) – pasagerii pot urmări două filme pe două ecrane separate, încorporate în tetiere.

  În plus, NVIDIA şi Audi au colaborat cu Google pentru a integra Google Earth în viitoarea versiune a sistemului 3G MMI, începând cu modelul Audi A8 în 2011. Google Earth are la bază o tehnologie dezvoltată de Keyhole, o companie în care NVIDIA a investit şi pe care ulterior Google a achiziţionat-o.

  Anuntul tau aici

  0 Comentarii

  Nume:
  Url:
  Email
  Comentariu:
  Cod validare: